Опис
Інформація для замовлення
Жовчні (холеві) кислоти
Використання холевих (жовчних) кислот вірішує проблему з їх дефіцитом при інтенсивному навантаженні на організм тварин та птиці.
Основні причини зниження перетравлення жирних кислот в організмі: обмежена рухливість, підвищений вміст жиру в раціоні і незбалансований жирокислотний склад, стреси, інтенсивна відгодівля, наявність гормональних змін (особливо у свиноматок), утворення каменів, захворювання печінки, підшлункової залози, інфекційні процеси, інтоксикація.
Жовчні кислоти мають великий діапазон призначення. Найбільш відома роль пов'язана з властивостями емульгатора. Утворюючи міцели, жовчні кислоти забезпечують ефективне перетравленя гідрофобних компонентів корму, таких як жири і жиророзчинні речовини (Вітамін А, Е, Д3 та інші), підвищують активність ліпази. Взаємодіючи з липазою підшлункової залози, жовчні кислоти забезпечують оптимальне значення кислотності середовища, що відрізняється від кислотності всередині дванадцятипалої кишки. Емульговані жовчними кислотами компоненти їжі всмоктуються в верхній ділянці кишки, при цьому самі жовчні кислоти залишаються в кишечнику. Основний обсяг жовчних кислот всмоктується в кров пізніше, головним чином, в клубовій кишці і потрапляє назад в печінку, сприяючи її регенерації і захисту. Цим пояснюється важлива роль і висока ефективність застосування жовчних кислот, як фактора що нормалізує роботу печінки і засвоєння поживних речовин. Так само відомі механізми зв'язування жовчними кислотами ряду токсинів.
Нестача жовчних кислот - одна з причин порушення слизового покриву в кишечнику, що призводить до зниження імунітету і погіршення засвоєння поживних речовин.
Використання холевих (жовчних) кислот вірішує проблему з їх дефіцитом при інтенсивному навантаженні на організм тварин та птиці.
Основні причини зниження перетравлення жирних кислот в організмі: обмежена рухливість, підвищений вміст жиру в раціоні і незбалансований жирокислотний склад, стреси, інтенсивна відгодівля, наявність гормональних змін (особливо у свиноматок), утворення каменів, захворювання печінки, підшлункової залози, інфекційні процеси, інтоксикація.
Жовчні кислоти мають великий діапазон призначення. Найбільш відома роль пов'язана з властивостями емульгатора. Утворюючи міцели, жовчні кислоти забезпечують ефективне перетравленя гідрофобних компонентів корму, таких як жири і жиророзчинні речовини (Вітамін А, Е, Д3 та інші), підвищують активність ліпази. Взаємодіючи з липазою підшлункової залози, жовчні кислоти забезпечують оптимальне значення кислотності середовища, що відрізняється від кислотності всередині дванадцятипалої кишки. Емульговані жовчними кислотами компоненти їжі всмоктуються в верхній ділянці кишки, при цьому самі жовчні кислоти залишаються в кишечнику. Основний обсяг жовчних кислот всмоктується в кров пізніше, головним чином, в клубовій кишці і потрапляє назад в печінку, сприяючи її регенерації і захисту. Цим пояснюється важлива роль і висока ефективність застосування жовчних кислот, як фактора що нормалізує роботу печінки і засвоєння поживних речовин. Так само відомі механізми зв'язування жовчними кислотами ряду токсинів.
Нестача жовчних кислот - одна з причин порушення слизового покриву в кишечнику, що призводить до зниження імунітету і погіршення засвоєння поживних речовин.
- Ціна: від 600 ₴/кг